index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

За нас

            ИНФОПРОЕКТ КОМПЈУТЕРС

 
=

   е македонска ИТ компанија која примарно се занимава со производство и продажба на информатичка опрема, изработка на software, инсталација на опрема за видео надзор, евиденција на работно време и контрола на пристап..
Успехот на нашата компанија започнува од 1990 год. и не е случаен туку е резултат на 21 годишното искуство, знаење и  професионализам на менаџерот и вработените. Нашата компанија стреми кон континуирано инвестирање, анализа за потребите на потрошувачите и секогаш е отворена за нови предлози или забелешки кои би придонеле за да се подобрат и унапредат услугите кои ги нудиме.

ИНФОПРОЕКТ КОМПЈУТЕРС Руди ДООЕЛ
Локација: Македонија, Скопје, ул. Бојмија бр.8 (веднаш до новата Железничка станица).
Матичен број: 5136571
Даночен број: МК4030996121357


 

Руди Сирак
Програми

rudi@rsc.mk

Снежана Сирак
Финансии

zane@rsc.mk