index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

Испорака и транспорт
      ПРАВИЛА НА ИСПОРАКА
 
=
 • Испораката на производот се врши на наведената адреса за испорака од страна на купувачот во определениот рок за испорака.
 • Рокот на испорака е 24 часа за Скопје и 48 часа за останатите градови.
 • Во рокот на испорака не се сметаат неработни денови.
 • Ако нарачката се направи после 11.00 часот во денот се додаваат уште 24 часа на рокот за испорака.
 • По извршеното плаќање, купувачот од наша страна со испорака на производот ќе добие испратница, фактура и гаранција (доколку производот подлежи на гаранција).
 • Сите производи се испорачуваат во определениот рок и услови како е договорено при правењето на нарачката.
 • Доколку службата за испорака не го најде купувачот на наведената адреса, ќе се обиде да воспостави контакт на телефон оставен при нарачката или ќе биде писмено известен за подигнување на производот.
Ценовник:

Не пресметуваме транспортни трошоци.

Испораката до Вашиот дом е бесплатна.
 • Секој купувач при испорака на производот е должен да го провери истиот за евентуални оштетувања при транспорт (или ако недостастува некој производ од поголема пратка), рекламацијата да ја пријави веднаш, а производите се менуваат само под условите пропишани во Законот за заштита на купувачите.
 • Во случај на рекламација на производот треба претходно да ни доставите писмена изјава во кoja ќе ја наведете причината на Вашата рекламација на e-mail адресата websale@auction.com.mk при што сте должни производот да го чувате неоштетен, неупотребуван во оригиналното пакување заедно со приложените документи.
 • Доколку производот кој сте го добиле не е во согласност со поставениот опис, истиот можете да го вратите и да го замените за друг или да побарате враќање на уплатените средства
  Доколку купувачот сака да го замени производот, должен е да го чува неоштетен, неотпакуван и неупотребуван заедно со сите приложени документи.
  Во случај да барате враќање на паричните средства, тоа можете да го остварите само доколку производот го вратите неупотребуван и во оригиналното пакување, со приложената фактура и испратница . Парите ќе Ви бидат префрлени на истата банкарска сметка која сте ја користеле при плаќање на производот