index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

Сигурност и приватност

      ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ 

 
=

  • Сите лични податоци кои корисникот ги внесува преку регистрацијата се користат за успешна достава на производот, а се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци на РМ ("Сл.весник на РМ " бр.124/10)  и не се отстапуваат на трета страна.
  • Секој корисник при регистрација и купување, изјавува дека е запознаен и  се согласува со нашата политика на приватност.
  • Податоците кои ги собираме за нарачка на производот ги чуваме кај нас, а податоците од кредитната карта и банкарската сметка ќе бидат чувани и користени исклучиво од страна на НЛБ Тутунска Банка.
  • Процесот на плаќање се одвива според сите светски стандарди за интернет наплата со највисоко ниво на сигурност и доверливост.
  • Оваа политика на приватност стапува на сила од Мај 2011 година.
  • Сите измени во политиката на приватност ќе бидат јавно објавени на веб страната www.auction.com.mk